Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Revizuire periodica pentru ferestre si usi

Revizuire periodica pentru ferestre si usi

 

      Tamplaria locuintei reprezinta necestitati intocmai efective si placute. Contribuind semnificativ la crearea unei ambiante placute, menirea ei este, mai ales, aceea de a proteja fata de mediul din afara, de a asigura mai multa comoditate  traiului si o izolare impotriva patrunderii umezelii sau a infiltrarii curentilor de aer.

     Sigur ca niciodata nu este mai evidenta importanta ei decat doar atunci cand incep sa apara probleme la acest paragraf. Daca nu esti obisnuit sa soliciti revizuirea periodica pentru ferestre si usi, ai putea sa-ti revalorifici prioritatile dupa ce o sa citesti aceasta informatie.

 

     Poate sa nu ai acordat atentie acestui fapt, dar la sigur producatorii sau furnizorii la care ai apelat pana acum te-au sfatuit sa efectuezi revizii sau lucrari de mentinere a tamplariei la diferite intervale de timp intr-un an, cel mult doi.

 

 

     Aceasta faza nu este tocmai placuta, dar este foarte necesara atunci cand doresti sa impiedici griparea pieselor de feronerie sau ponosirea materialelor de izolatie. Pina si atunci cand problemele nu sunt critice, este indicat sa iei masuri in timp util pentru imbunatatirea lor, prevenind complicatiile ulterioarea si cheltuielile in plus.

 

     Ca si oricare alte componente ale locuintei in mod invariabil, usile si ferestrele se pot deteriora, izolarea isi pierde din eficacitate, gresarea nu se mai incadreaza conform standardelor optime, geamurile isi schimba lent pozitia si anumite piese se rod intre ele fara folos. Umezeala, mizeria, praful si chiar grasimea care se depun  pe geamurile de la bucatarie formeaza factori deloc de neglijat.

 

     In cazul cand specificatiile recomandate de producator nu sunt indeplinite, izolarea termica si fonica au de suferit. Inclusiv si tu vei avea de suferit, din cauza ca mediul ambiant se va modifica si, vei avea mai multe cheltuieli atunci cand te vei hotari sa clarifici lucrurile.

 

    Astfel de verificari periodice la ferestre si usi, atunci cand sunt realizate la timp si de catre  specialisti, asigura ca tamplaria sa functioneze corespunzator si, mai ales, prelungesc ciclul de viata a acesteia.

 

    De exeplu, iti era cunoscut faptul ca balamalele si celelalte piese de feronerie necesita unse cu substante care garanteaza protectie asupra coroziunei? Sau ca garniturile trebuie curatate cu o solutie speciala care duce nu doar la ameliorarea etansarii, dar si la pastrarea elasticitatii acestora?

 

 

    Intr-un final, nu este necesar sa iti dai seama ca atunci cand afara ploua se scurge apa linga tamplarie, iar usile nu se inchid la fel ca inainte sau geamurile sunt acoperite de condensatie mult mai rapid, pentru a apela la o revizie. Este deajuns sa faci acest pas o data si sa vezi schimbarile prielnice pe care le aduce o revizuire efectuata la timp si nuvei mai lasa sa treaca nici un an fara a solicita acest serviciu.