Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Rulouri exterioare

      Roletele de exterior regleaza clima din interiorul incaperii si economiseste totodata si energia. Bine investit rezulta pe jumatate castigat! Acest avantaj este valabil in primul rand pentru protectia parasolara, ce s-a dezvoltat in timp de la simplu umbris la un produs ce poate face totul. In deosebi roletele exterioare sunt preferate in mod special de constructorii individuali de case, gratie multiplelor trasaturi pozitive precum: protectie contra vederii in interior, antizgomotului,impotriva vintului, termoizolanta, antifurt si intemperiilor, precum si datorita designului inovativ.

Protejare impotriva vizibilitatii in interior si protejare fonica

     Rulourile de exterior sunt gindite special pentru a mentine la distanta caldura emanata de razele solare si de a proteja intr-o masura discreta interiorul locuintei de priviri curioase.

Rulourile, sunt maestre in economisire de energiei

     Roletele pentru casa sunt adevarate maestre in economisirea energiei. In perioada rece ofera posibilitatea economisirei in zona ferestrelor pana la 30% din cheltuielile pentru incalzire, iar in sezonul estival rulourile pentru fereastra tin canicula departe de interior.

     Roletele la geam (rolete exterioare din aluminiu) reprezinta o piedica termica foarte eficace, rolete exterioare apara incalzirea ferestrelor si, nemijlocit, incalzirea locuintei. Sistemul de umbrire exterior, in care se incadreaza toata gama de rulouri de exterior (rulouri de exterior din aluminiu), sunt mult mai eficiente din punctul de vedere al apararii termice fata de cele de interior. Aproximativ 30% din ciclul termic intre locuinta si mediu se efectuiaza prin geam. In sezonul rece,rulourile mentin caldura din incapere datorita unor lame ce sunt pline cu spuma poliuretanica. Intre lamele roletei exterioare si fereastra se formeaza un strat de aer cuo temperatura uniforma ce actioneaza ca un prag termic, micsorind in jumatate schimbul termic al geamurilor.

Rulouri pentru casa – un design moder

     Faptul ca roletele pentru casa au si o impresie vizuala considerabila, pe langa multiplele avantaje functionale, si se potrivesc perfect structurii fatadei si preferintelor personale datorita unei game variata de culori, reperzinta inca un avantaj pentru aceste produse cu o durata de exploatare lunga si care pot face totul.

Protectie antifurt / Siguranta

     Pentru o mai buna protejare contra infractorilor, va propunem rolete exterioare speciale pentru siguranta, prevazute cu diferite componente pentru protectia intregii familii, si anume:

• Rolete pentru ferestre,

• Rolete pentru usi,

• Rolete pentru balcoane,

• Rolete pentru garaj,

• Rolete pentru porti.

Rulourile sunt dotate cu motor, telecomanda, electrice, manuale cu fringhie, automate, cu intrerupator s.a.

Carcasul roletei este din aluminiu si are clapete de control ce permit, in cazul defectiunii, reparare simpla fara sa fie demontate.