Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Rolete de la Termopane Moldova în Chișinău

        Ce sunt roletele? Aparent, seamănă cu niște jaluzele închise: fâșii subțiri-lamele ce aderă între ele și protejează o fereastră sau o ușă, doar că roletele din aluminiu sunt mult mai rezistente,se pot opune diferitor condiții climaterice, și nu sunt confecționate din plastic.

În Chișinău, funcția principală a roletelor este protecția optică, termică și fonică, precum și cea împotriva jafurilor și a tuturor ,,oaspeților nedoriți”. În ciuda simplității exterioare, acestea pot înlocui cu ușurință barele de fier datorită unei tehnologii de producție bine gândite. Ele reprezintă un material concis care nu poate fi străpuns nici cu forța.

 

Roletele de la Termopane Moldova sunt concepute pentru a:

  • Menține o temperatură favorabilă (vara- răcoarea, iarna - căldura).
  • Reduce praful-atunci când apartamentul/biroul este amplasat la parter, praful din stradă nu pătrunde în încăpere.
  • Izola zgomotul- structura roletelor nu permite trecerea zgomotului.
  • Protecție solară-roletele pot fi utilizate în loc de perdele groase sau alte țesături. Acestea blochează complet chiar și cea mai puternică lumină din exterior datorită poziției apropiate a lamelelor.

Cum să alegi roletele în Chișinău?

După material: De obicei, roletele sunt confecționate din oțel sau aluminiu, astfel de materiale fiind durabile, aluminiul nu ruginește și face față condițiilor din exterior.

După tipurile lor:

Umplute cu spumă poliuretanică. Plasa unor astfel de rolete este formată din doi pereți metalici, spațiul dintre care este umplut cu spumă poliuretanică- perfect pentru casele din Chișinău, protejează împotriva zgomotului și mențin căldura.

Poți opta pentru manipulare manuală sau automată:

Manuală poate fi realizatăcu ajutorul:

  • Cu snur (caseta) - este cea mai simplă opțiune, recomandată pentru rolete de până la 15 kg.
  • Manievela mica (coarba, reductor)- una dintre cele mai populare comenzi manuale, este potrivită pentru rolete cu o greutate de până la 60 kg.
  • Cu prujina (cheita in partea de jos)

Automată poate fi realizată cu ajutorul unui buton, telecomandă, sau comutator cu cheie (pentru o protecție suplimentară).

După tipurile de montare:

Instalarea internă este potrivită pentru cei cărora nu le place designul masiv al roletelor de protecție, iar pentru cei care îl preferă- vă propunem instalarea clasică (exterioară).

După cercetarea tuturor caracteristicilor, rămâne să vă decideți doar cu culoarea, iar compania noastră, vă oferă cea mai mare varietate de nuanțe. Principalul lucru este să țineți minte că trebuie să alegeți rolete practice.

Noi avem grijă de preferințele clienților!