Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Cum să alegi jaluzelele în Chișinău?

zakaz-zhaluziMicroclimatul din cameră depinde în mare măsură de timpul de afară. Soarele strălucitor poate încălzi o cameră în câteva minute, ridicând temperatura până la valori termice prea mari. Acest fapt deranjează tot mai mult pe timp de vară, însă scăparea există în jaluzele funcționale care vă vor salva și de la cele mai puternice raze solare. Vă propunem o serie de caracteristice care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă de jaluzele în Chișinău.

 

După tipul construcției:

 • Orizontală– jaluzelele care acoperă sticla sunt dispuse orizontal și sunt atașate la banda superioară, fapt ce datorează un sistem flexibil de manipulare. Are dimensiuni variabile și pot fi utilizate pentru ferestrele înclinate de pe acoperiș. Dintre avantaje, menționăm: mai multe moduri de fixare, ocupă puțin spațiu, au capacitatea de a schimba unghiul de rotație al lamelelor și de a le ridica la înălțimea dorită, ceea ce permite controlul în mod eficient a intensității fluxului de lumină. Dezavantajele au o rezistență mai mică decât la omologii săi - jaluzele verticale.
 • Verticală - Un sistem de lamele poziționate vertical, a căror parte superioară este atașată la cornișă, lățimea și lungimea acestora pot fi foarte diferite. Avantajele sale includ: Durabilitate și rezistență, simplitate în îngrijire și utilizare, reglarea comodă a nivelului de lumină prin schimbarea unghiului de rotație a lamelelor, și o varietate de modele.

După material:

 • Plastic-O alegere excelentă pentru încăperi cu condiții speciale: umiditate ridicată, variații de temperatură etc, se potrivește pentru băi și bucătării. Produsele din plastic sunt ușoare, rezistente la umiditate și durabile. Designul jaluzelelor poate fi diferit, însă jaluzelele din plastic de calitate inferioară se pot îngălbeni, și deforma.
 • Metal-De obicei este folosit aluminiul sau aliajele sale, jaluzelele fiind ușoare, ieftine, rezistente la umiditate și temperaturi ridicate sunt indispensabile pentru birouri, sau pentru balcoane vitrate.
 • Lemn -O opțiune de lux, pentru camere de zi și dormitoare în stil clasic, se privește frumos, respectabil și desigur că este durabil. Astfel de jaluzele sunt ecologice, își păstrează forma bine și sunt ușor de întreținut. Dezavantajele acestora sun dispuse doar de însăși materia primă, lemnul ieftin poate fi ușor inflamabil, fără îngrijire regulată, jaluzelele din lemn se pot usca sau deteriora din cauza umezelii.
 • Material- practic și frumos, un mare plus al jaluzelelor din material este că puteți alege diverse stofe:
  - Poliesterul -rezistent la radiații ultraviolete, nu își schimbă aspectul în timpul utilizării. Țesătură din fibră de sticlă- rezistență sporită, nu se deformează și nu se micșorează în dimensiune, nu arde.
  - Bumbac- ecologic, are un aspect atractiv, merită să alegeți doar cele mai bune soiuri, astfel încât jaluzelele să nu se deformeze.
  - Inul -este asemenea bumbacului după proprietăți, ambele se pot modifica în dimensiuni atunci când sunt spălate. Jacquard- o țesătură din fire sintetice, potrivit recenziilor, acestea protejează de razele soarelui mai bine decât alte materiale.

Pentru a face o alegere corectă a jaluzelelor în Moldova, în primul rând trebuie să vă asigurați în calitatea produsului respectiv. Cu siguranță aveți dreptul să testați procesul de deschidere și închidere a jaluzelelor, mecanismul ar trebui să funcționeze lin, și fără zgomote impunătoare.

 

Compania noastră are grijă de preferințele clienților! Vă așteptăm cu drag!