Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Serviciile prestate de compania Termopane Moldova


rolete

Echipa noastra vine mereu in ajutorul clientilor, creand un echilibru perfect intre client-calitate-pret oferind cele mai bune servicii, precum:

  • Consultanta:  oferim consultanta gratuita pentru fiecare pas necesar achizitionarii ferestrelor sau usilor, incepind de la alegerea profilului, furniturei, geamului termopan, pina la idei de efectuare, de montare a acestora si intretinerea geamurilor de termopan achizitionat de la compania noastra noastra. 
  • Masurarea termopanelor: pentru efectuarea proiectului final de ferestre/usi termopan sau geamuri termopane, compania noastra va ofera si servicii de masurare gratuita. Dispunem de un personal specializat care va realiza masurarile aferente. Numai prin masurare va vom putea oferi termopanele ideale. Asteptam sa ne contactati pentru a face o programare pentru masurarea termopanelor.
  • Livrare: Livrarea este realizata de  compania noastra, cu autoturismele proprii dotate special pentru transportarea timplariei PVC. Asiguram livrarea in data stabilita cu clientii nostri, punctualitatea si corectitudinea fiind apreciata de toti clientii nostri. Toate produsele noaste sunt livrate gratuit in toata Republica Moldova.
  • Montare: echipa noastra  noastra dispune de personal profesionist in montarea termopanelor. Oferim montaj de cea mai buna calitate, la fiecare comanda efectuata, datorita utilajelor performante de care dispunem si care ne permit efectuarea montajului in cel mai scurt timp. 

Contacteaza-ne!


Pentru a cere o oferta dar si pentru a afla cele mai noi oferte nu ezita sa ne contactezi!

 

masurare gratuita rolete