Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

DE CE SE DEFECTEAZA TERMOPANELE?

      Ferestrele de termopan sunt de mai multe tipuri, cu mai multe camere si in dependenta de alegere, alegere la care sunte-ti ajutat de compania la care ati apelat. Companiile se ocupa de la masurarile de rigoare pana la montarea acestora.

      Tamplaria aluminiu sau PVC,denumita si termopan, este cea mai moderna tehnologie, in materie de ferestre; sunt destul de rezistente si au capacitatea de retinere a frigului sau de a mentie caldura la distanta de locuinta dumneavoastra. Calitatea acestora este superioara, insa pana intr-un sfirsit oricat de trainic ar fi materia prima din care sunt efectuate ferestrele, acestea se pot strica intr-un final.

     De ce se defecteaza termopanele?

 

     Desigur ca probleme pot sa apara si se pot strica balamalele, poate sa  umezeasca o anumita zona a geamului si de obicei este partea de jos a geamului, asta in urma condensatiei care se creeaza din cauza  diferentei de temperatura. Insa acest lucru poate fi si din cauza ca la montare specialistii au omis sa faca niste gauri in partea de jos a geamului pentru aerisire, si daca apelati,  acestia vin si indreapta problema. Pentru astfel de servicii specializate - si anume servicii de producere si reparare a termopanelor, noi suntem gata sa va ajutam atunci cand apar astfel de probleme.

     Astfel, indiferent de situatia creata, fie ca este nevoie de etansari, reglare, reviziuire sau alte feluri de reparatii sau reconditionare a termopanelor (ferestre sau usi din aluminiu sau PVC), noi suntem alaturi de voi tot timpul.