Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Intretinerea plaselor anti tintari

       Plasele anti tantari sunt o achizitie foarte simpla si convenabila, dar si extrem de folositoare. Folosindu-le din primavara pana in toamna, te poti bucura de un grad marit de confort al locuintei tale, mentinand in acelasi timp la distanta insectele nedorite.

       Chiar daca plasa nu este foarte scumpa, asta nu inseamna ca vei dori sa o schimbi cel putin o data pe an. Prin urmare, iti dam cateva sfaturi ce iti vor veni de mare folos, la capitolul cum prelungim ciclul de viata a plaselor anti tantari:

Indiferent de mecanismul de functionare sau sistemul de prindere, plasa trebuie manevrata cu multa grija. Nu este recomandat sa o lasi deschisa si fara supraveghere, expusa la curentii de aer. Daca rama plasei se va lovi de perete, exista probabilitatea ca aceasta sa se distruga.

Pentru a te bucura mai mult timp de plasa, este important sa o intretii si sa o speli asa cum iti recomanda producatorul. Curatarea plasei va usura eliminarea impuritatilor prinse in plasa, si inclusive si o circulatie mai buna a aerului.Pentru un plus de protective, se gasesc in comert diferite spray-uri impotriva tintarilor care o poti aplica direct pe plasa.

Se recomanda protectie maxima, privind expunerea indelungata a plasei la razele directe ale soarelui, care pot afecta. Pentru a reduce riscul cauzat poti opta la plasare unor jaluzele exterioare, pe care le tii lasate atunci cind soarele bate direct in plasa.

Si nu in ultimul rind, un aspect important de care depinde durata de viata a plasei, este mecanismul de prindere. Cu cit este mai flexibil sistemul de montare si demontare, cu atit vei avea mai mare posibilitate sa le tii la adapost. Astfel plasele cu balamale si de tip rulou se considera cele mai longevive. Plasele cu balamale sunt rezistente, deoarece o data cu racirea timpului iti ofera posibilitatea sa le scoti si sa le depozitezi in interior, si la fel de usor de a le monta, o data cu incalzirea timpului.

Plasele de tip rulou, se ruleaza intr-o caseta care este plasata deasupra geamului, astfel fiind la adapost in timpul sezonului rece.