Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Avantajele geamului LOW-E

Pentru un nivel mai ridicat de termo-izolatie, geamul amplasat la interior este recomandat de a fi low-e. "Low-e"  defineste caracteristica de transmisie termica scazuta. 

Geamul low-e impiedica schimbul de caldura din exterior si invers; gerul de afara si canicula verii vor ramane in exterior, iar in casa ve-ti avea temperatura normala.

Standardele europene in vigoare obliga intrebuintarea geamului low-e. 

 

Sticlă SGG Planitherm 4S

 

Sticla 4S este o sticlă clară cu depuneri care garanteaza, în acelaşi timp, izolaţie termică ridicata şi control solar. Astfel, beneficiezi de temperatura ideala şi lumina perfecta indiferent de anotimp.

 

AVANTAJE geamului 4S conform celor 4 anotimpuri:

 

Primăvara – datorita dublului vitraj care cuprinde sticla 4S, aceasta permite reducerea cheltuielelor si sporeste confortul

Vara – avind functia de control solar, aceasta respinge dublu energia solara din exterior, ceea ce duce la mentinerea unei temperaturi placate, protectia mobile, minimizarea costurilor de racier.

Toamna –cu sticla 4S trecerea la anotimpul rece devine imperceptibila, datorita trasaturilor sale, consecintele scaderilor de temperature sunt minimizate, determinind comoditate si scaderea costurilor.

Iarna – cu ajutorul sticlei 4S beneficiate de o izolatie termica de 3 ori mai mare, caldura, economii la energia termica, confort.

 

COMBINAŢII

Asociată cu alte modele de sticlă, sticla 4S garanteaza :

  • protecţie împotriva galagiei;
  • protective a persoanelor şi a lucrurilor, auto - curăţare.

 

UNDE SE intrebuinteaza? 

Sticla 4S este perfecta pentru ferestrele, atit in sectorul residential cit si in sectoarele nerezidentiale, la orice constructive noua, sau renovate (case de locuit, blocuri de locuit, oficii, hotele, centre comerciale, restaurant, scoli, sere etc).       Vitrajul dublu efectuat cu sticla 4S se asociaza perfect cu toate modelele de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.