Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

        Roletele exterioare aplicate, cu lamele din aluminiu implute cu spuma poliuretana, sunt considerate un produs de virf  in functie de aportul considerabil privind  protectia solara pentru locuinte,  cu trasaturi foarte bune de izolatie fonica, termica si antifurt.

Bie stiut este faptul ca, timplaria PVC, impreuna cu termopanul asigura un baraj termic ridicat a constructiilor fata de exterior, dar din cauza razelor solare , acest baraj devine ineficient. Roletele din aluminiu, vin in ajutorul constructiilor PVC, formind o bariera fonica si termica destul de inalta , in oricare anotimp.

Read More

        Ce sunt roletele? Aparent, seamănă cu niște jaluzele închise: fâșii subțiri-lamele ce aderă între ele și protejează o fereastră sau o ușă, doar că roletele din aluminiu sunt mult mai rezistente,se pot opune diferitor condiții climaterice, și nu sunt confecționate din plastic.

În Chișinău, funcția principală a roletelor este protecția optică, termică și fonică, precum și cea împotriva jafurilor și a tuturor ,,oaspeților nedoriți”. În ciuda simplității exterioare, acestea pot înlocui cu ușurință barele de fier datorită unei tehnologii de producție bine gândite. Ele reprezintă un material concis care nu poate fi străpuns nici cu forța.

Read More

zakaz-zhaluziMicroclimatul din cameră depinde în mare măsură de timpul de afară. Soarele strălucitor poate încălzi o cameră în câteva minute, ridicând temperatura până la valori termice prea mari. Acest fapt deranjează tot mai mult pe timp de vară, însă scăparea există în jaluzele funcționale care vă vor salva și de la cele mai puternice raze solare. Vă propunem o serie de caracteristice care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă de jaluzele în Chișinău.

Read More

        Orice design al camerei pare complet atunci când ferestrele sunt acoperite cu perdele sau jaluzele, ele nu numai că conferă un aspect estetic încăperii, dar sunt capabile să se păstreze răcoarea Alegerea corectă a jaluzelelor în Chișinău vă va proteja camera de soarele arzător și va menține temperature perfecta în cameră.

Read More

 

        Geamurile termopane din PVC se instaleaza usor de specialisti, sunt trainice la efractie si nu reprezinta pericole de accidente. Sticla care este folosita pentru acest model de geamuri este confectionata, astfel incat sa filtreze caldura si sa permita patrunderea luminii in interiorul incaperii, fara sa produca "impresie de seara". Va prezentam citeva avantaje a ferestrelor termopan:

Read More

 

      Cu toate ca inceputul a fost unul mai anevoios, din ce in ce tot mai multi moldoveni prefera sa isi doteze locuintele cu rolete de exterior. Indiferent ca sunt confectionate din PVC sau aluminiu, rulourile prezinta avantaje mari in ceea ce priveste comoditatea termica a incaperii, protejeaza geamurile si creste siguranta si intimitatea personala. Inca un benefiuciu al rulourilor exterioare este nivelul scazut de mentinere pentru o buna functionare a rulourilor. Cu toate acestea insa, este totusi nevoie ca ingrijirea roletelor exterioare sa creasca la un anumit nivel. Pentru aceasta conteaza insa si modelul roletei. Sa facem asadar o mica deosebire a rulourilor de exterior. Sistemul de operare este foarte important.

     Cand este vorba despre diferentele dintre roletele exterioare, este necesar sa ne gandim in primul rand la doua elemente: materialul de confectionare si metoda de actionare.

     Dupa cum am mentionat,

Read More

      Roletele de exterior regleaza clima din interiorul incaperii si economiseste totodata si energia. Bine investit rezulta pe jumatate castigat! Acest avantaj este valabil in primul rand pentru protectia parasolara, ce s-a dezvoltat in timp de la simplu umbris la un produs ce poate face totul. In deosebi roletele exterioare sunt preferate in mod special de constructorii individuali de case, gratie multiplelor trasaturi pozitive precum: protectie contra vederii in interior, antizgomotului,impotriva vintului, termoizolanta, antifurt si intemperiilor, precum si datorita designului inovativ.

Protejare impotriva vizibilitatii in interior si protejare fonica

     Rulourile de exterior sunt gindite special pentru a

Read More

Termopane SALAMANDER sunt ferestre din profil produs doar in Germania. In timpul de fata ferestele ilustreaza mult mai mult decat niste simple deschideri spre exterior. Designul individual are un rol insemnat de felul in care va arata intreaga locuinta. Ce tine de partea fatadei termopanele necesita un design inovativ care concomitent cu calitatile de izolare fonica si termica si simultan cu siguranta ce o ofera sa constituie ca un tot unitar si sa satisfaca in asa mod toate necesitatile clientului final. In prezent se pune accent pe forma, structura, culoare si functionalitate. Clientii care vor opta pentru ferestrele Salamander vor avea convingerea

Read More

Plasele pentru tantari - insecte sunt menite de a fi utilizate pentru astuparea ferestrelor si usilor cu scopul de a proteja interiorul locuintei de tantari, musculite şi alte insecte care afecteaza somnul linistit . La plasele de tantari - insecte sunt fixate balamale pe rama de plasa, ceea ce usureaza montarea pe orice fel de timplarie. Plasa de tantari apara zona atit de insectele nedorite, cit si de lumina soarelui. Materialul din care sunt produse este extrem de fin, solid şi actual. Rama plasei antitantari este vopsita in camp electrostatic pentru a evita decolorarea. Plasele de tantari reprezinta o piedica eficienta contra insectelor care prejudiciaza linistea dvs. sau al incaperii. Plasele antiinsecte ofera curentilor de aer sa circule liber si exterior in interior, si inapoi. Plasa contra tintari nu are o dimensiune standard , fiind confectionata dupa necesitatile tamplariei si sunt simplu de montat pe orice model de fereastra sau usa termopan. Plasele de insecte au o durabilitate mare in exploatatie , iar durata de viata este ajutata de calitatea inalta a materialelor din care sunt efectuate si anume :

Read More

Plasele sunt modelul clasic de protejare contra insectelor, care sunt montate la ferestre si usi. Poti sa le montezi si demontezi personal foarte simplu. Un important aspect al plaselor este structura clasica, eleganta si simpla, care se potriveste si la ferestre, si la usi.

Read More

      20131217100342 Situatie foarte des  intalnita in sezonul rece, condensul, vesnica problema a ferestrelor termopan, nu ar trebuie sa prezinte insa o problema atat de grava. Beneficiile pe care le ofera termopanele sunt enorm mai mari decat minusculele neplaceri create de acest strat de umeditate.               O data ce iti este clar fenomenul si cunosti ce trebuie sa faci pentru a te apara cat mai mult de condensat, vei dezvalui ca nu mai prezinta un factor stresant.

       Mai clar, condensatia este un proces fizic prin care vaporii de apa aflati in atmosfera se grupeaza in stropi de apa din ce in ce mai mari, pana devin vizibili in forma de lichid. Condensatia termopanelor se creaza atunci cand temperatura sticlei scade sub termperatura a punctului de roua. Cu cat umezeala din aer este mai ridicata, cu atat mai evident va fi stratul de condensatie.

       Simplu de anticipat, condensatia este vizibila cel mai bine in camerele unde se gateste si se spala, se pastreaza haine pentru uscat sau se petrec diferite activitati prin care apa se vaporeaza in atmosfera.

       Astfel cunoscand motivele condensatiei, este simplu sa controlam procesul sau sa diminuam efectele negative ale acestuia prin:

Read More

       Plasele anti tantari sunt o achizitie foarte simpla si convenabila, dar si extrem de folositoare. Folosindu-le din primavara pana in toamna, te poti bucura de un grad marit de confort al locuintei tale, mentinand in acelasi timp la distanta insectele nedorite.

       Chiar daca plasa nu este foarte scumpa, asta nu inseamna ca vei dori sa o schimbi cel putin o data pe an. Prin urmare, iti dam cateva sfaturi ce iti vor veni de mare folos, la capitolul cum prelungim ciclul de viata a plaselor anti tantari:

Read More

      Ferestrele de termopan sunt de mai multe tipuri, cu mai multe camere si in dependenta de alegere, alegere la care sunte-ti ajutat de compania la care ati apelat. Companiile se ocupa de la masurarile de rigoare pana la montarea acestora.

      Tamplaria aluminiu sau PVC,denumita si termopan, este cea mai moderna tehnologie, in materie de ferestre; sunt destul de rezistente si au capacitatea de retinere a frigului sau de a mentie caldura la distanta de locuinta dumneavoastra. Calitatea acestora este superioara, insa pana intr-un sfirsit oricat de trainic ar fi materia prima din care sunt efectuate ferestrele, acestea se pot strica intr-un final.

     De ce se defecteaza termopanele?

Read More

Revizuire periodica pentru ferestre si usi

 

      Tamplaria locuintei reprezinta necestitati intocmai efective si placute. Contribuind semnificativ la crearea unei ambiante placute, menirea ei este, mai ales, aceea de a proteja fata de mediul din afara, de a asigura mai multa comoditate  traiului si o izolare impotriva patrunderii umezelii sau a infiltrarii curentilor de aer.

     Sigur ca niciodata nu este mai evidenta importanta ei decat doar atunci cand incep sa apara probleme la acest paragraf. Daca nu esti obisnuit sa soliciti revizuirea periodica pentru ferestre si usi, ai putea sa-ti revalorifici prioritatile dupa ce o sa citesti aceasta informatie.

 

     Poate sa nu ai acordat atentie acestui fapt, dar la sigur producatorii sau furnizorii la care ai apelat pana acum te-au sfatuit sa efectuezi revizii sau lucrari de mentinere a tamplariei la diferite intervale de timp intr-un an, cel mult doi.

Read More

Subcategorii

 Foarte  vestit pentru capacitatile sale de izolatie termica si fonica, termopanul a ajuns, in ultimul timp, o achizitie foarte convenabila. Daca te gaseti in perioada de renovare a locuintei, desigur ca ai multe neclaritati pe care doresti sa le solutionezi cat mai repede. Astfel, iti dai intrebarea cum sa alegi termopanele? Sau care este deosebirea  dintre profile? Iata ce este necesar sa stii:

       Geamul termopan fiind o constructie din doua sau din trei sticle este imbinat printr-o structura cu inchidere ermetica. Printre sticle este fixat un strat care se numeste sita moleculara, material foarte important in sorbirea umezelii. La acest strat se adauga  si mastic, pentru aparare impotriva prafului,precum si gaz inert sau aer uscat, la fel cu rol izolant.

       Cea mai simpla clasare a profilelor de termopan ia in calcul numarul camerelor, care fluctueaza de la 3 la 6 camere. In dependenta de numarul acestora este stabilita si adancimea constructiva perfecta a acestui profil. Mai precis, la modelele cu 3 sau 4 camere, este folosita o baza cu adancimea de montaj de 60 mm, iar  pentru 5 respectiv 6 camere adancimea de montaj se mareste la 70 mm.

       Acest aspect este foarte important, deaoarece daca optezi pentru profil cu un numar mai mare de camere dar ramane aceeasi adancime a profilului, efectele izolatorii nu vor mai fi atat de calitative precum ai sperat.

       Deoarece ferestrele trebuie sa contribuie la mentinerea unei temperaturi optime a locuintei, dar si la impiedicarea formarii condensatiei, care iti va strica mobilierul, coeficientul de schimb termic al acestora este foarte  important:

La profil din 6 camere si o adincime a montajului de 80mm, coeficientul are valori mai mici de 1W/m2;

La profilele din 5-6 camere cu adincime de 70mm, coeficientul de transfer termic este la 1.2-1.3 W/m2K

La profilele din 3-4 camere, si adincimea de 60 mm, coeficientul este intre 1.5-1.7 W/m2K. 

      La aceste deosebiri dintre profile li se mai adauga un aspect destul de important, si anume grosimea peretelui exterior. In dependenta de acest principiu se percep trei clase diferite, de la A la C. Clasa C nu necesita nici un fel de pretentie, fiind perfect pentru produsele montate in zone cu clima calda. Clasa B insa cere ca grosime peretelui exterior sa fie cel putin de 2.8 mm, in schimb ce clasa A este cea mai pretentioasa – cel putin 3 mm. Folosul acesteia fiind simtit in zonele cu o temperature foarte scazuta.