Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Uși PVC


Termopane Moldova oferă clienţilor o gamă variată de posibilităţi în alegerea tipului de uşă dorit

rolete

Din punctul de vedere al stilului, este vital ca designul uşii să fie în conformitate cu designul mobilierului. În cazul în care nu se procedează aşa, atunci se pot alege uşi cu un design cât mai simplu.

Usile  Termopane Moldova sunt produse de un personal cu un inalt grad de calificare profesionala, care, in combinatie cu investitiile solide au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltari dinamice si competitivitate pe piata. Masinile de ultima generatie si utilizarea tehnologiei moderne permit o productie automatizata. Astfel, putem oferi produse la cele mai inalte standarde calitative, pastrand insa preturile atractive. In acelasi timp, protectia mediului reprezinta una dintre preocuparile noastre. Din acest motiv, utilizam doar materie prima ecologica, achizitionata de la cei mai cunoscuti producatori.

rolete

Gama de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde usi de interior,  de exterior, industriale, produse care pot fi utilizate in orice tipuri de cladiri, de la apartamente, pana la hoteluri, birouri, institutii publice sau facilitati industriale. Pentru a raspunde cerintelor pietei de investitii, specialistii in arhitectura si design au creat si dezvoltat produsele contract non-standard. Astfel, exista posibilitatea sa oferim produse care raspund cerintelor individuale ale oricarui client.

rolete

Dorim sa fim perceputi ca o companie puternica, tanara si moderna. Dorim in continuare sa fim un sinonim pentru usi de inalta calitate la cele mai bune preturi si vrem sa pastram cele mai inalte standarde din industrie. Aceste reprezinta conditii ale satisfactiei si calitatii, pe care dumnevoastra puteti conta.

Usile realizate din tamplarie PVC  exista intr-o gama foarte variata de modele si finisaje.

O prima clasificare pentru tamplarie pvc de acest tip, referindu-ne la usi termopan (modele usi pvc) se poate face dupa tipul de feronerie cu care se doteaza respectivele usi termopan.


Astfel ca usile din pvc sau din profile pvc pot fi:

  • usi cu feronerie de fereastra care se foloseste mai ales la usi pvc de balcon si nu au broasca ci doar un maner sau cremon ca la orice fereastra
  • usi termopan cu broasca cu cheie.

Balamalele folosite la usi din pvc pot fi:

  • Balamale de fereastra care se pun la usi pvc de balcon si se folosesc atunci cand usa nu are dimensiuni foarte mari,
  • Balamale pentru usi termopan de trafic mediu,
  • Balamale pentru usi termopan de trafic intens care se folosesc la usi pvc de dimensiune foarte mare de exemplu intrari de magazin etc. Varianta a 2-a de balamale se foloseste la modele usi pvc din interiorul unei locuinte adica la usi de interior pvc.

Contacteaza-ne!


Pentru a cere o oferta dar si pentru a afla cele mai noi oferte nu ezita sa ne contactezi!

 

masurare gratuita rolete

O alta clasificare care se poate face la acest tip de tamplarie pvc in speta la usi ar fi dupa numarul de canate astfel ca exista usi termopan cu un canat si usi termopan cu doua canate sau usi duble. Cand latimea golului unde trebuie montata o usa este mai mare de 950-1000 mm este necesar sa se aleaga un model de usa in doua canate (dubla) deoarece feroneria pentru o usa cu un canat este dimensionata pana la dimensiunile sus amintite.

La usile de balcon de tamplarie pvc se poate pune feroneria in asa fel ca usa sa se deschida si oscilobatant lucru care nu este posibil la usile cu broasca si balamale mari.

rolete

Culorile disponibile pentru usile de tamplarie pvc  sunt diverse plecand de la alb pana la imitatii de lemn. Astfel putem produce usi termopan de culoare imitatie stejar auriu, usi termopan de culoare imitatie mahon, usi termopan de culoare imitatie stejar inchis sau deschis etc.

Sticla folosita la usile noastre, in cele mai multe cazuri, este de tipul Low-E (LowE). Este vorba despre o sticla speciala care are proprietati de bariera termica. Se mai foloseste la usi pvc mai ales la cele care au un montant orizontal in partea de jos in loc de sticla, placa Weiss. Se mai folosesc deasemanea si alte tipuri de sticla cum ar fi "nisip" la usile de baie care nu sunt transparente, sticla tip oglinda si altele.