Cum noi lucram

Chemarea meşterului pentru efectu-area masurilor
Masurarea şi prezentarea ofertei de preţ
(1 zi)
Semnarea contractului la domiciliu
Confecţionarea şi livrarea ferestrei
(3-5 zile)
Montaj, curaţe-nie şi evacuarea ferestrei demontate (1 zi)
Savuraţi noua fereastra PVC

Avantajele ferestrelor termopan din PVC

 

        Geamurile termopane din PVC se instaleaza usor de specialisti, sunt trainice la efractie si nu reprezinta pericole de accidente. Sticla care este folosita pentru acest model de geamuri este confectionata, astfel incat sa filtreze caldura si sa permita patrunderea luminii in interiorul incaperii, fara sa produca "impresie de seara". Va prezentam citeva avantaje a ferestrelor termopan:

  1.  Ciclu lung de viata. Geamurile termopan din tamplarie PVC au o durabilitate inalta, avand o rezistenta perfecta la vint si apa. Asadar, ferestrele termopan sunt rezistente la oscilatii si intemperii de temperatura, cu un ciclu de viata estimat la aproximativ 50 ani .

  2. Simplu de intretinut. Geamurile din PVC nu necesita vopsite si nu ruginesc. In afara de a introduce un lubrefiant intre balamale o data in cateva luni sau ani, ferestrele termopan nu necesita alte intretineri. Insa, pentru a mentine un aspect estetic chiar si dupa citva ani, ar fi bine ca, o data in cateva saptamani, geamurile din PVC sa fie curatate cu solutie din sapun lichid. Nu se recomanda de utilizat agenti abraziv
  3.  Izolatie termica si fonica. Deodata ce ai instalat in locuinta ferestre termopan, costurile pentru incalzirea casei se micsoreaza considerabil . Si acest fapt gratie proprietatilor inalte de izolare termica a profilului PVC si al geamurilor termoizolatoare. Conductibilitatea termica scazuta a profilului PVC acorda tamplariei o izolare termica inalta care previne procesul de condensatie pe suprafata. Totodata, ferestrele termopan ofera protectie fonica ridicata. Cu un indicator ridicat de diminuare fonica geamurile din PVC acorda protectie eficace la zgomot, de aceea sunt perfecte pentru casele amplasate in zone aglomerate.
  4.  Protectie antifurt. Majoritatea spargatorilor patrund pe fereastra. Geamurile din PVC garanteaza o aparare inalta impotriva spargerilor.
  5. Paleta larga de geamuri Daca doresti sa te bucuri de o termoizolare cu o calitate mai inalta alege geamuri de model Low- e. Acest fel de geam apara patrunderea radiatiilor solare, in asa fel ca locuinta ta este protejata de caldura transmisa de razele solare, pe timp de canicula. Geamurile reflexive sunt colorate in argintiu si au impresie de oglinda in afara ziua. In schimb, geamul mat sau ornamental creste gradul de intimitate si in timpul noptii. Daca ai locuinta orientata spre soare poti opta pentru un geam fumuriu, care reflecta radiatiile ultraviolete si protejeaza mobila, parchetul si plantele din interiorul casei. Sticla geamului ornamental este obtinuta prin sablonare si poate avea diverse efecte ornamentale - de cristal, vitralii etc.
  6.  Gama larga de culori si forme. Pe piata exista profile colorate, care se aclimatizeaza oricarui model de casa si evidentiaza fasonul fatadei. Plus la aceasta, gemurile PVC se confectioneaza foarte usor in asa fel ca, daca deja comanda este facuta, in decurs de cateva zile acestea vor fi montate.